JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

svensk sommar

Kategori: Allmänt

jag har världens bästa anledning till varför jag inte har gjort något inlägg här och det är för att jag inte har haft tid. dagarna flyger iväg och jag har inte tid med någonting för jag gör någonting hela tiden.
göteborg var verkligen toppen! så jäkla underbart! klart vatten, klippor, hemmagjord mat, bergsklättring, liseberg, underbart mysig fika kväll på fröken olsson och massvis med shopping! glömmer bort men tror jag kom hem på en torsdag från  göteborg och fredagen blev det skum i ansiktet hela natten!

lysekil

liseberg

jag och emelie tog en verkligen sista minuten till stockholm i tisdags och det var verkligen härligt att sitta och titta och lyssna på Mando diao en hel dag!  dom andra dagarna tills torsdagen spenderade vi i affärer. skärholmen, östermalms torg, drottninggatan, gamla stan, globen och massa mer.





Kom hem från stockholm i torsdags.
igår packade man om väskan och åkte ut till skogen med gotjejerna!
sova fick man göra efter allt sjungande var över. men jag tackar för alla godnattvisor linnea, som var ett försök till att få mig att somna.
idag är det lördag och jag ska gå till gymmet nu, för där väntar walle. läge sen man träffade han med!

Älskar verkligen lov! man kan göra precis vad man vill, när man vill!

Bara för att jag saknar er så enormt!

Kategori: Allmänt




Packat hela dagen. I morgon klockan sju går tåget mot göteborg med linnea!  Det kommer blir grymt kul! Att packa en resväska och komma bort ett tag.

För att kunna längta hem.
puss!

Lycka ger glädje inom en, och det syns på utsidan.

Kategori: Allmänt

Har Varit 17 år i snart 20 dagar, tiden går fort men mycket har jag hunnit med också. Att vara ensam en stund har jag inte hunnit med men det är ingen jag är i behov utav heller. För jag trivis bäst när jag är med någon!  Det är så mycket som hänt så orkar inte skriva ner det. Men Stenö, orbaden, Kollonielotten och restaurangbesök är en stor del av det som hänt.

Gårdagen var jag ute på vattnet med fisksaker, åror och tre filurer. Övernattning i den lilla stugan med GoElin!
Idag har dagen varit lugn. Målade lite staket medans Elin stekte på. främmande kom även lite senare och därefter så hamnade man hemma. Bokade biljettter! så snart drar vi Linnea! Kommer bli riktigt grymt i Göteborg!
Blev även lite nattprat ute bland myggen med Emelie och Simon.