JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Påskdagarna

Kategori: Allmänt

Nu har det varit två grymma utekvällar hemma i Bollnäs. Sjukt mycket skratt och prat med alla underbara saknade vänner! 
 
 

Påskmiddag

Kategori:





Världens finaste farmor♡

Kategori:



Utgång med fina Isabelle

Kategori:



lunch och shopping med tjejerna

Kategori:





2013-03-27

Kategori: Allmänt

2013-03-26

Kategori:

En hel dag ute på spåret i segersta avslutades sen med en skön bastu och bubbelkväll med efterlängtade Emelie!! Imorgon blir det lunch med Emelie och Jenny i Bollnäs! :-D





överskottsenergi

Kategori:

Nu sitter vi på flygplatsen i visby. Flyget går om 20min. åhhhhhh :-D








Chillsöndag

Kategori:

Idag är det en riktigt lugn och skön söndag, jag och elina har stjärntofflorna på oss som vi fick av Elin när hon va här och hälsade på. Vi tog en chillfika för en stund sen och nu dunkar vi musik och försöker packa ihop en resväska tills i morgon. GUD vad kul det ska bli att få komma hem! :-D







Rosa blingblingparty

Kategori:

Igår var det Bellas rosa blingbling party. Nästan hela klassen var där i rosa blingbling för att fira Bella födelsedag. Det blev en lyckad fest som avslutades med en film hemma hos några andra i klassen.









inspo

Kategori:

Inspirationscollage, till veckan kommer mina leopard loafers jag beställt från hm. Jag tror dom kommer sitta rikigt fint på mina fötter i sommar.


Bilder från h&m och weheartit

Morot och ingefärssoppa

Kategori:

Det är bara koka rotfrukterna mjuka, mixtra ihop det och krydda med lite kryddor. Superenkelt och jättegott!




Fredagsmys med Elina

Kategori:



Har varit med fina Elina hela dagen. Vi började med ett härligt gruppträningspass och efter de tog vi en sväng förbi solariet.
Till lunch blev det min nya favorit, morot & ingefärssoppa.
Vi hann även med att gå lite i affärer på eftermiddagen, innan vi bänkade oss framför tvn resten av kvällen med god kräftsallad till middag och frukttallrik till efterrätt.

New jacket

Kategori:





Mar. 21, 2013

Kategori:



Idag blev det biljettförsäljning och lunch i skolan med Lovisa och Elina. Efter det blev det ett besök till gymgrosisten för lite påfyllning.

Måste bara tillägga att benen fick en riktig omgång på gymmet idag. (hoppas på att man kan gå imorgon)

2013-03-20

Kategori:



Jag hade helt glömt bort hur skönt det är att bara sätta sig i soffan och titta på tv, utan att börja tänka på massa termer, hur man ska lösa ut intervall och hur jag får fram alla olika värden med hjälp av alla dessa formler. Idag skrev jag tentan på förmiddagen och efter de har jag försökt att belöna mig själv på flera sätt. Jag och Lovisa började med att äta mat/fika, sen blev det shopping med Elina och ännu mer mat och gosaker.
Det känns som att jag börjar få ett liv igen efter många dagar med tentaplugg. Imorgon blir det först skolan för lite biljettförsäljning sen blir det träning träning träning och lite solning.
UNDERBART!

2013-03-18

Kategori: Allmänt

Nu är det bara en vecka kvar tills flyget till fastlandet lyfter och vi får påskledigt. Men innan dess ska jag hinna med en tenta på onsdag, födelsedagsfirande på lördagen och en presentation av grupparbetet. 
 
Helgen som varit har varit riktigt lugn. Började fredagen med ett gruppträningspass innan det blev tentaplugg och möte i skolan. På kvällen firade vi Emils Födelsedag med ett trevligt gäng. 
På lördagen blev det tentaplugg i skolan och efter det en sväng på stan innan det blev mys i soffan resten av kvällen. 
Söndagen blev det lite tentaplugg och inlämningsplugg. Resten av söndagen ägnades åt internetshopping med elina och finbesök av Emil. Han bjöd på Födelsedagsfika och vi bjöd på middag till bandyn. '
 
 
Nu sitter jag i soffan och har precis ätit frukost. Ska snart börja tentaplugga här hemma, får se om jag går ner till skolan senare och fortsätter plugga där.

Gotlands Allehanda 13 mars

Kategori: Allmänt

2013-03-08

Kategori: Allmänt

Torsdag

Kategori: Allmänt

Helllu, Jag kom precis till skolan och insåg att jag är över en halvtimme för tidig.  Idag ska vi arbeta med vårt grupparbete, vi skriver om lojalitetsprogram. Senare idag kommer vi ha föreläsning på Juridiken också. 
 
 
 

2013-03-06

Kategori: Allmänt

Ny hårfärg

INFLYTTNINGSFIKA

Kategori: Allmänt

Förra veckan var jag hemma i Hälsingland och träffade alla tjejer som jag saknat sååå! En av dagarna blev vi ett gäng tjejer som hjälpte Tisus att flytta från lilla granbo till stora Bollnäs. Efter att fått upp allt porslin i skåpen och monterat ihop köksbordet körde vi på en inflyttningsfika. Vi (Elina, Tisus, Jenny, Jenny,Älva-Freja och Isabelle) mumsade i oss massa fika och kaffe tills sent på kvällen.

2013-03-05

Kategori: Allmänt

Första gången vi lyckades med köttfärssås, satans god blev den. Det kan vara för att Lovisa var med och rörde.
Tack för en mysig och god lunch Elina och Lovisa!
 
Lekte också mästerkock nu ikväll och blandade ihop en krämig tomatsoppa
 
 
 

2013-03-04

Kategori: Allmänt

Besök av Elin

Kategori: Allmänt

Den här helgen har jag och Elina haft besök av underbara Elin!  jag måste säga att det var riktigt längesen jag skrattat så mycket på så få dagar. Vi hoppade på färjan till Visby på torsdagkväll och redan då började det skrattas massa. Vi köpte biobiljetter på färjan och satte oss där och såg någon spionaction film, fattade noll av handlingen men slutet var grymt! På Fredagen fick Elin en rundvisning här i Visby och på kvällen blev det bowling tunering med 25 andra ekonomer. Det blev även en pizza på bowlingen med alla innan vi gick vidare.  
 
På lördagen lagade vi (Elin) världens godaste mat, Kotletter, potatisgratäng och svampsås. Vi fick även besök av Emil en stund. Tobbe och Nicholas kom också senare och det blev verkligen en spontan och galet rolig kväll hemma i vår lägenhet. Lördagskvällen slutade med att vi satt trötta tills stängning nere på surfers.