JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

En resa bokad

Kategori: Allmänt

Spontant är alltid bäst! På torsdag tar jag flyget till underbara Jenny i Zurich, och till helgen åker vi till St Anton för att åka skidor och gå på after skii!! Detta låter lite för bra enligt mig! ☆










En-Lovisa-och-Josefin-helg

Kategori: Allmänt





Shoppat, ätit, festat, varit bakis, solat, fikat, ätit igen, festat igen, gjort drinkar, dansat, pluggat. Tack för en grym helg Lovisa! ☆★☆ #hållaögonenöppna #aldrigsova

Monday

Kategori: Allmänt





Njuter av att ha en skolfri måndag. Kurserna för vårterminen börjar imorgon, då det också är Visekon möte och första jobbpasset för i år.
Idag har jag och Elina varit på stan hela dagen, köpt nya kläder, nya kollegieblock och sist med inte minst så köpte vi varsinna nya träningsskor. Så nu är jag riktigt taggad för att köra massa löparpass! ☆ Vi gjorde också den godaste salladen jag ätit på länge, serano och fetaostsallad.


Tuffskväll

Kategori: Allmänt

Det blev en otroligt lyckad knytfest hos mig och Elina i lördags. En tapas kväll med alla nygatanbor, Lovisa och Alex.






Nytt år och nya möjligheter

Kategori: Allmänt








Jag tycker om att sätta upp mål, göra visionboards och drömma mig bort. Det finns så mycket jag blir inspirerad av så jag måste planera och sätta upp vilka mål jag vill uppnå och drömmar jag vill förverkliga varje år. Förra året delade jag in månaderna tre och tre och utefter de bestämde jag vilka mål och drömmar som skulle uppfyllas inom just de tre månaderna. Och tro det eller ej, men alla mål och drömmar jag hade satt upp för år 2013 blev verklighet. Nu är det nytt år, nya möjligheter och jag vet lika säkert som år 2013 att alla mål och drömmar jag har satt upp för 2014 kommer bli verklighet. Så nu ska jag bara njuta och leva mitt underbara liv, jag har så mycket att se framemot i år!

☆ Berlin ☆

Kategori: Allmänt


















2013 är över

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka på ön efter en riktigt skön ledighet på fastlandet och en nyårsresa i Berlin. Jag har så galet många underbara minnen att leva kvar med från år 2013 och jag är så lycklig för att jag har fått möjligheten att träffa så många nya människor och fått bättre kontakt med dom jag redan haft vid min sida. År 2013 kommer jag minnas som det år jag levde i Glädje och lycka.