JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Årets Drömbikini

Kategori: Allmänt

En Fantastisk dag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på det fotografiskakontoret i skyskrapan på heden, har mitt skrivbord precis ut över allt här och det är helt faktastiskt, har även en helt fantasktisk arbetskamrat vid skrivbordet brevid som verkligen gör dagarna roligare! Jag och min goda kolega Patricia hann göra klart nästa veckas to do till hälsopedagogiken. känns jätteskönt!
nu återstår en effektiv halvtimme här på heden innan jag begär mig vidare med Elina och Patricia för att möta upp Malin. vi tänkte köra ca en halvtimme magträning innan vi fortsätter med en timme spinning och avslutar dagens träning med en timme styrkepuls! Efter det har vi hämtning som släpper av mig och Malin i vårat underbara hus. Och förhoppningsvis kommer en då efterlängtad Emelie! Vi ska nämligen inviga våran långhelg! hoppas ni också har en fantastik dag! :)

F**kin´ Perfect

Kategori: Allmänt


Söndag
- Längdåkning med Elina och Elin ute på isen i segersta + solning i det enormt sköna vädret! somade sött brevid elina och elin efter att tittat på solsidan med dom, ebba och jocke, och handlat lite gott på kvantum.

Måndag- Jag och Elina hoppar in i bilen vid halv fyra och åker till stockholm. Äter kanske världens godaste frukost på stureplan innan alla affärer öppnade. Shoppade, och shoppade för första gången ett par klackskor och åt för första gången sushi. Tog också en fika på John Chris innan vi åkte hem.

Tisdag-  Tog en morgonpromenad klockan sju och fick syn på Elin L, så det slutade med en långpromenad och skavsår. Hem en sväng innan jag åkte in till bollnäs och tog en fika på krokanen med saknade Jenny, Malin, Linnea och Elin L. En kväll hemma hos mig med mina två favoriter, Malin och Elin w. Dom somnade så sött brevid mig efter en kväll med kuddkrig, skratt och semlor.

Onsdag- Gav min 14-åriga syster massa presenter. Hon gjorde LYXfrukos till mig och Malin innan vi tittade på en film, fixade naglarna och håret. Efter det bakade vi Bullar, enchalada, chokladbollar, chokladtårta och kakor. Älskade släktingar kom och gratulerade syster. Sen blev ju kvällen mer än lyckad. Kan ju inte säga mer än att jag bara älskar spontansaker! Kyrkor, hus, ficklampor, snöras, tecken, bilåkning och härligt sällskap.

Torsdag- Väckte Malin efter ett tag och åkte till Gävle, tog en brunch i några timmar och åkte sen  till bollnäs och fikade med massa härliga människor innan vi hoppade in i bilarna och åkte på bollnäs sista hemma match! Galet skön stämning där!



Det här är Oslagbart!

Sportlov

Kategori: Allmänt

Redan söndag, känns skönt att veta att det inte är någon skola i morgon, och inte på hela veckan.

sista timmen innan det vart lov i fredags lagade och bakade vi massa tyska saker med klassen! skönt slut innan lovet, och ännu skönare vart de på kvällen när jag hade massa trevligt med alla härliga människor!

Johanna sov över till lördag och vi tittade på film innan tåget till bollnäs gick, mötte upp malin elin och elina så gick vi och åt, eller jag åt. sen vart det fotbollstittande och hem igen. kvällen bestod av massas spelande, både de unika bert spelet, frågesport och wii.

Ser ut att bli skönt väder idag, så jag elin och elina kommer nog tillbringa dagen utomhus!

Tysklandbilder

Kategori: Allmänt


huset jag bodde i

köket


vardagsrummet

köln

frankfurt