JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

shopping

Kategori: Allmänt

SötElina och jag  fick sitta i bibblan idag, men vi fattade oss inte pü datorerna sü det slutade med att vi pratade ihop oss med nügra härliga killar där inne att vi ville üka till ett supermarket och köpa nügot kul!  sü klart hade en av killarna körkort sü alla hoppade in i bilen och vi ükte dit. haha!
köpte fluffz marshmallows :D och mitt älskade paket med nagellack som jag köpte förra güngen ocksü! Det var superbilligt förra güngen, typ 35kr, och nu va det rea sü den kostade bara 9 kr. helt otroligt! det är rosa, vit och mallar i den :P

Klättring

Kategori: Allmänt


Första dagen i tyskland

Kategori: Allmänt

Sitter nere i mitt sköna rum, hehe. Har precis ätit god mat här hemma som bestod av hemmagjord potatismos, omelett och en jäklas massa sallad. Till efterrätt vart det yoghurt, nügon choklad bit och cappucino.  Har varit i skolan pü massa lektioner hela dagen, lite lüngtrükigt men det gür bra! Anne och Vanezza( min och elinas) gür i samma klass och har lika lektioner sü jag kan vara med Elina hela tiden. Vi träffade ocksü dom andra frün sverige en stund idag, men lite senare i kväll ska vi träffa alla igen och üka och klättra inomhus!

nu ska jag müla mina naglar innan vi ska iväg.  ha det bäst!

här är lite bilder pü mitt rum

Hejdå sverige- Hej tyskland!

Kategori: Allmänt

WE CAN LIVE FOREVER, TOGETHER

Kategori: Allmänt



Just so you know it.

Resfeber

Kategori: Allmänt

Dag två i min soffa framför tvn. Det enda som händer är att det börjar en ny film när den andra slutar, vet inte hur många jag har sett från i förrgår tills nu. Men vad gör det.

Funderar på om jag ska orka mig upp och gå och tvätta lite kläder som jag ska ha med mig till tyskland. Det är på söndag vi åker och jag börjar längta haha. Eftersom att jag har varit inne på facebook i snart två hela dagar nu så har jag hunnit prata med både dom som ska åka från sverige och dom vi ska till i tyskland. roligtroligt! :) hoppas på att jag är frisk i morgon så jag kan åka till skolan och inte hamna så mycket efter. Jag måste också köpa present till Anne och växla pengar!

sjukling

Kategori: Allmänt

Nu blir det titta på djävulen bär prada och äta kiwi, skönt att ligga i en soffa så här på en tisdag! dock inte så skönt att ha ont i halsen, huvudet, öronen och en förkylning...

Söndag

Kategori: Allmänt

Har vaknat med en Elina brevid mig hela veckan, och i morse va det sista natten. vi åt frukost med Anne och Vanezza sen följde vi med dom till tåget. Sa hejdå, syns om en vecka till dom sen har jag bara varit hemma och sovit hela dagen. Är fortfarande helt slut!
Veckan har iallafall varit riktigt mysig och vi har hunnit med så mycket som man annars aldrig skulle gjort. Nu blir det vila en vecka innan vi hoppar på flyget till dom. Det kommer bli riktigt kul känner jag! haha.

Gårdagen var riktigt härlig, vi var ute i solen hela dagen med skidor, grillning och slädåkning efter skoter. Kvällen avslutades med massor av mat och gött hemma hos mig.

.

Kategori: Allmänt

Vet inte vad jag ska skriva men jag sitter iaf på fotolektionen nu och ska snart hoppa på bussen in till skolan och ha dom sista lektionerna innan det är helg. Hoppas på att jag ska få träffa wallin idag också! saknar en kram av henne känner jag!
Sen hoppas jag på att få sitta i en varm bastu med en underbar person!
Hejs!