JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Vilken helg!

Kategori: Allmänt

En dag hos mormor och morfar blev det idag. Plockade enris och fixade vid vattnet med morfar sen blev det hemagjord mat a la mormor. Mysig dag med massor av sol blev det!
Resten av helgen har jag varit med alla söta vänner.
Fredagen började med tjejmiddag hemma hos Elina som senare övergick till fondue kväll med idoltittande och kvällen avslutaades med att chafören Patricia skjutsade hem oss. Lördagen gymmade jag runt ett, sen kom det finfrämmande av Malin, Jenny, Alicia och Emelie!  Sa hejdå till underbara Jenny som jag inte kommer träffa på ett tag. Mot kvällen kom Elin och vi tittade på step up 2. Malin och Fanny rullade in också sen  krånglade vi oss in till bollnäs och hade kul där resten av kvällen.  Helt underbar helg!



hos mormor och morfar

Sen i lördags

Lycka

Kategori: Allmänt

Att vissa stunder kan göra en extra glad, att någon säger något, eller att någon gör något, eller att någon tänker något, men alltid är det Någon/något det handlar om som gör att man höjs det där lilla extra ibland och känner sig som den lyckligaste i världen!  När man känner att man faktiskt har allt man behöver och vissa saker man till och med har mer av. För mig känns det som att jag kan springa hela jorden runt för att visa alla att jag verkligen är den Lyckligaste människan i världen! Jag behöver inte pengar eller massa skitsaker för att göra mig lycklig. Det är kärleken och vänskapen som gör mig Lyckligast!


Gubben i lådan

Kategori: Allmänt

Gårdagens kväll började på max med massa mat och snack med Elin, Fanny, Ebba och Malin. Sen blev det en minnesvärd kväll ute! haha. En hungrig Elin kom med bussen, så det blev ett Max en gång till innan det blev varm choklad.  Jag, Malin och Elin hämtade nyckel sen var vi inne och myste med lite idol innan jag och malin sprang till nattbussen hem.



Idag har jag nästan bara hunnit med att lyssna på samma låt hela dagen, men någon av gångerna den tog slut och då passade jag på att åkta jag till mormor och morfar och en gång övningskörning. Nu ska jag ta en joggingtur!
Hejs!

fredag- veckans höjdpunkt

Kategori: Allmänt

Fredagskväll hos Fanny med Malin, Elin, Elina och några fler. Nu är det lördag och idag ska jag och malin åka till kilafors och tagga om innan vi åker och äter Maxmat med Fanny och Elin, sen får man se vad den här kvällen har att erbjuda.