JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Goodnight

Kategori: Allmänt



London

Sista skoldagen i morgon, sen lov!
puss

från 2009 till 2010

Kategori: Allmänt



After ski

.
After ski i stugan, haha

Jag kan inte förstå att det har gått ett år sen vi var i orsa, då vi gick ner till after ski:n i leran och klättrade upp i skid-backen för att komma till stugan efter.
När vi åkte slalom och bara kunde svänga av i mitten av backen för att bara ta av sig skidorna och sätta oss på balkongen, sola och ta vad vi vela i kylskåpet som var fullproppat med allt, bara massa gott! kommer ihåg att vi gjorde iordning massa gott och tog med det ut och satte oss på balkongen och njöt i skolen, då vi till och med fick fräknar!

varje gång kvällen närmade sig vart stugan proppfull med både pjäxor och folk överallt, verkligen överallt!. Men det är det som är kul och minnesvärt. vi försökte skynda oss att göra oss i ordning innan vi visste att alla skulle komma, men oftast bubblade vi med för hög värme så hela badrummet fick brist på syre och vi hann inte gör oss klar.
Just ja vi tjejer fick även våra slalom trosor som andas, haha. Och efter många blåmärken lärde jag mig också att hoppa upp utan att ramla av stången! En minnesvärd resa och jag saknar det.

Makes me happy

Kategori: Allmänt


Avslutade skoldagen med muntlig engelska med Elin. Efter det tog jag tåget hem och städade mitt rum, som blir stökigt av sig själv av någon konstig anledning. Planerna inför ikväll är att gå till gymmet (som jag inte har haft någon ork eller lust med att gjort på i över två veckor). Men nu ska det bli ändring på det! Mår så mycket bättre av att röra på mig.

Only you

Kategori: Allmänt




En låt räcker för mig. Varje vecka hittar jag en ny låt, en låt som jag nöter tills jag inte kan lyssna på den nå mer, jag blir så irriterad och less på den. Men det är en låt som alltid hänger med. Den gör mig så lycklig och den väcker så många minnen, och under tiden jag lyssnar på den tillkommer det nya minnen. Det är enligt mig världens bästa låt och den kommer nog alltid vara det. Den kommer jag aldrig att bli irriterad på, omöjligt.

En låt räcker!

Veckans favorit

Restart

Kategori: Allmänt

Jag ångrar inte att jag tog bort den förra bloggen, men jag känner att jag vill ha en blogg att skriva på som alla andra. Ett ställe där jag kan skriva precis vad jag vill på. Upptateringen kommer nog inte att vara den bästa heller, men det kommer att komma inlägg någon gång de lovas.

började dagen med att jag vaknade en timme senare än vanligt, det är ju härligt de med då det inte inträffar så ofta. Var till Bollnäs och inhandlade lite återfuktande produkter till ansikte, då sista droppen i alla förpackningar tog slut igår. Var även och hälsade på två kattungar som flyttat in hos mormor och morfar, och på tala om kattungar så var lillmissen väldigt gosig mot mig idag.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt