JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

År 2010 - Sommar

Kategori: Allmänt

bilder från sommaren 2010

År 2010 - vinter & Vår

Kategori: Allmänt

Insåg att jag inte riktigt orkar skriva om året som gått så slänger in bilder på de som hänt i år istället och kanske en liten text under.

vintern och våren 2010


Den sista December

Kategori: Allmänt

kommer ihåg förra årets sista december. Jag och Jenny tog bussen hem till hennes pappa i söderhamn och var där, vi gick till elin någon gång på dagen och bestämde oss för att stanna kvar där hela kvällen. vi gick tillbaka till jennys pappa lägenhet och åt riktigt gott. vi åt ägg,keso, avocado och massa grönsaker och till efterrätt gjorde vi pannacotta. Wanzelius kom lite senare och vi började fixa oss. sprang till prem några gånger och sen slutade det med att vi var lata och tog taxin till Wallin som bor bara över ån. Vi var där till elva någon gång sen drog vi oss ner till stan och det var väll höjdpunkten det året nästan. det var förjäkla roligt och allt var perfekt! den natten slutade med att jag jenny och jenny skrattade oss ner i dubbelsängen hos jennys pappa.

Nu är det årets sista December och jag hoppas på att de kommer bli lika perfekt! Om inte bättre! :D
jag ser mellan gardinerna nu att himlen är blå och att solen lyser på träden så det är ett gott tecken!

Gott nytt år!


Yråkigt nog finns det bara två bilder från det, men tro inte att jag är ledsen över det, för det är jag inte. Jag har allt jag behöver komma ihåg inom mig! :)

Mora & uppsala

Kategori: Allmänt

Åker från det ena hållet av sverige till det andra. Igår (tisdag) klev jag upp tidigt för att jag trodde vi skulle ner mot uppsala/stockholm. Det slutade med att jag hoppade in i bilen med Pappa och lovisa och åkte till Mora för att köpa en tv åt lovisa. (bara i mora den tvn fanns i lager). Köpte tvn och gick lite på stan, jag kan säga att det är svårt att hitta någonting där i mora. Det är småa affärer med lite kläder i, och nu när rean varit var det lilla som fanns nästan utplockat. Men vi åt mat och åkte hemåt, förbi alla vita träd och alla typiska dalahus. Mys!

Haha låter som att jag äter hela tiden men det gör jag väll också, kom iaf hem och åt innan jag åkte upp till bollnäs med malin. Var hemma hos Elin och tittade på film med Elina och Fanny. Gick ner till max och åt lite MER. sen gick jag, Malin och Elin så segt hem till Elin att vi till och med stannade några gånger.haha. 

Somnade hemma hos elin, vaknade hemma hos elin. Runt åtta vart jag upphämtad på stationen för att åka ner till uppsala. Och idag har jag gått på stan med Lovisa. Köpte lite saker jag tänkte ha på mig i morgon! 

Nu är jag hemma och har varit till solariet med emelie och självklart ätit. Tänkte titta på en film nu för första gången själv, men det kommer nog sluta som alla andra gånger, så kan lika gärna säga Godnatt nu! :) Godnatt!

Det rullar på

Kategori: Allmänt

redan tisdag första veckan av lovet. fast jag kan ju inte säga att jag inte utnyttjat ledigheten, för det har jag.
Lördagkväll kom malin och räddade mig. vi hade fått lika julklapp (fixanagelgrejer) så vi satt och pysslade lite med det sen tittade vi på step up 3, eller det slutade väll med att malin tittade på den.

Söndagen bar det iväg till gävle för mellandagsrea och mys med malin. vi åt våran favorit sallad sen tröttnade vi lite smått på att gå i affärer så vi tog det lilla lugna. tog tåget hem senare, lite prat med Nathalie och Linnea också. hoppade av tåget i kilafors och hoppade dirket in i bilen för att åka på familjemiddag hemma hos filip. gav även ett försök att titta på step up 3 där men hann inte innan det var lagom tid att åka hem.

Måndagen var en lugn dag. på eftermiddagen gick jag hem till emelie, där jenny och linnea också var. småpratade lite sen hoppade jag på bussen upp till bollnäs med malin. mötte upp Wallin och gick på lite mellandagsrea. det slutade med att vi satte oss på Java med en latte framför oss. Sjöholm kom också dit. sen åkte vi hem till henne och tittade på en romantisk film. senare på kvällen åkte jag,Malin och Wallin till söderhamn och somnade så sött intill varandra.

idag när jag vaknade upp hos Elin satt jag vid datan tills mina sovnissar vaknade. vi gick ner på stan och köpte frukost sen har det bara rullat på. Jag och malin åkte hem lite senare och den här kvällen har bestått av ansiktsmask och tv3play.



Mys med Underbara Malin


lite News. har också köpt skinhandskar, linne, filar, lösögonfransar och lite mer underkläder.

Men mer shopping väntar nog i morgon. Beger mig längre ner i sverige än Gävle!

Juldagen

Kategori: Allmänt



Julmat och julklappar hemma hos mormor och morfar idag igen. idag var småkusinerna där också, Mys!
nu sitter jag här hemma igen och är mätt som jag vet inte vad. har iaf storstädat mitt rum ikväll och snart tror jag malin kommer med! puss

Julafton

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en till mysdag. idag vaknade jag upp brevid en skrattande Johanna, och det går ju inte att vakna på något bättre sätt en julaftonsmorgon! julfrukost och släktkingar kom och vi fikade och öppnade julklappar! sen åkte vi vidare till mormor och morfar och åt julmat och tittade på tv. öppnade också julklappar där.  fikade och sen åkte vi hemåt. Nu är jag proppmätt och har det lite småmys nere i mitt rum när jag tänt alla mina ljuslyktor och lyssnar på julmusik.
ska nog snart sova, imorgon väntar en ny Juldag med massa julmat och träffa mina småkusiner.

Dagen före dopparedagen

Kategori: Allmänt

kanske den mysigaste dagen på året.  började med att jag vaknade upp bredvid två myshögar vid namn Malin och Elin. Sen myste vi med jullåtar innan jag och malin åkte hemåt. kom hem och fortsatte spela massa julmusik. Främande kom och julfikade. senare mot kvällen kom Johanna och det bakades knäck, knäckäpplen och lovisas special chokladbollar. Underbara Johanna var även kvällens fotograf, hihi. vi gick också till pernilla och leo och Julmyste en stund.




Jullov

Kategori: Allmänt

kul att man kunna åka buss hem från bollnäs igår då!  trafikkaos i hela bollnäs, slutade med att man hoppade på 75an och kom hem och åt sen åkte upp igen. haha. det blev träning och sen invigde jag jullovet med riktigt julmys med Elina, Elin och malin hemma hos Elin. Det var allt från Glögg och pepparkakor till cheeseballs och gurka med hemagjord dipp a la Elina-Elin. Det var ju kul att Malin var vaken ett tag också! Men det är ju lite små roligt när du sover med hihi. Massa barndomsminnnen är bland det bästa som finns att höra och prata om! allt man gjorde och sa, man kan ju bara skratta och sakna det!



haha Elina!

Du är den som gör att jag aldrig kan känna mig ensam!

Kategori: Allmänt



DU finns alltid där Malin Sundqvist, det har jag lärt mig!
Och det är därför du är en av dom jag visar mest kärlek till!

Jag önskar alla hade en som dig!  för som sagt, du är den som gör att jag aldrig kan känna mig ensam!
och det är det viktigaste!

Måndags träning

Kategori: Allmänt

Har nu avklarat sista riktiga skoldagen som verkligen är riktigt skönt! Jag ska bara till skolan och lämna in lite papper i morgon  och kolla på innebandytuneringen. hoppas även på att jag får träffa efterlängtade Jenny! på onsdag är det julshow sen kommer det efterlängtade jullovet! men jag ska inte tänka så långt nu för om en liten stund kommer  Emelie förbi mig så tar vi tåget till bollnäs för att träna. Kvällens träning blir en timme afropower dance och en timme spinning på det!

4e advent

Kategori: Allmänt

ligger i soffan hemma hos Elin och pratar med Malin och Elin som sitter i sängen.
Fredag var det en lyckad käll på tranan med alla goa människorna. blev en sväng in på max och åt lite med Malin innan vi hoppade på nattbussen hem.
Lördags kvällen blev det film och mys hemma hos Sjöholm och Malin. LIte senare hoppade vi på bussen med Elina och Fanny till Söderhamn för att Lyssna på Daniel Adams Ray. GRYMT! Sen gick vi hem i snövädret och myste hemma hos Elin. Nu ska jag fortsätta att ha en mysig söndag.

Nytt

Kategori: Allmänt

Fick Lovisas skyltdocka idag.
så nu har jag satt på den det nya
linnet jag köpte i gävle
.

tredje advent

Kategori: Allmänt

Lördagen fortsatte med mys när Malin och Elin vaknade. åt massa frukost och tittade på film. jag och malin åkte hem men efter en timme åkte vi tillbaka till bollnäs och var där hela kvällen med Elin,Fanny och några till. Lite blandade känslor och olika konversationer bjöds det på kan man ju sammafatta det med.  Men kul var det iaf! Jag och Malin Åkte nattbussen hem där vi även träffade på simon.

Idag har sängen varit mitt ställe och har nästan inte rört mig ett dugg, men ska försöka dra mig till solariet som ett litet tag.


En mysig Gävle fredag

Kategori: Allmänt

Efter att ha suttit och redigerat bilder i två timmar, haft företags ekonomi i en timme, spanska i drygt en timme och ätit tacos så hoppade jag på tåget till gävle med fanny, malin och elin! Shoppade lite sen fasnade vi inne på coffe lounge med varsin tallrik och massa prat. MYS!
Efter någon timme där fortsatte vi gå i affärer, tåget hem var försenat i en timme men när vi väl kom hem till elin blev det mys framför tv:n. Elina, Jocke och Emil kom och tittade på film senare också.
Jag vaknade kanske för en timme sen så tätt intill Elin och Malin som det bara gick!  Mysig start på en Lördag, dagen innan tredje advent!


Har ingen ny bild + att jag inte är hemma.
Därför får bli en bild på dom som gjorde min Fredag!

Hår

Kategori: Allmänt

Hänger inte så mycket vid blogg.se så där jättemycket nu för tiden, igentligen heller inte någon annan internett sida. Datorn börjar bli dammig och knäpps på varannan dag om den har tur.
senaste helgen var grymt chill, Mys med Malin, Elin och idol på fredagen. Lördagmorgonen hoppade jag in i bilen och åkte med familjen till lager 157 och insjön i dalarna. köpte lite saker men dom försvann, tror att mamma slog in dom i julklapp men man vet ju aldrig. iaf så stannade vi till i alfta och sa hej till min farbror och kusin sen hoppade jag på 100an där och åkte hela vägen till söderhamn, dock inte själv. ÄlsklingsMalin hoppade på i bollnäs. blev ett stopp på donken också där vi mötte upp Fanny och Elin. Sen åkte vi hem till Elin och färgade fannys fransar lite. kvällen slutade med en chaite och dela säng med en mysig Elin!
söndagen blev också lugn, vi tog ett stopp vid e-center på vägen till bollnäs. thaimat och mys! kvällen slutade med lite solning och inte så mycket mer.

känns som en riktigt hår vecka det här, igår var det måndag och jag färgade lovisas hår. idag är det tisdag och jag har färgat malins hår, och jag har fått mitt extra hår. i morgon är det onsdag och då får jag se Elins nya frisyr! spännande! har också hört rykten om att Elina ska fägra och klippa sig på fredag kanske? och så har jag hört att Elin ska köpa sina saxar den här veckan! Vilken hårvecka alltså! ;) haha.
Ne nu ska jag ta och sova! puss och godnatt!