JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Sista oktober

Kategori: Allmänt

 Nu är det lunchrast i tentapluggandet, en termosmed kesella och en macka. haha, sen är det bara att köra ända tills det blir mörkt igen!
Just nu skiner solen över Visby och de orange/röda löven blåser hejvilt. Jag hoppas det kommer dröja ett tag innan snön når hit till ön! Hemma verkar det vara endel snö/slask/plask som kommit redan! 
 

Tentaplugg

Kategori: Allmänt

Alla dagar består utav plugg. Det är exakt en vecka kvar tills tentan på Management är och alla dagar tills dess ska bestå utav plugg (+lite Hallowenfester till helgen) .  Både igår och idag ( och förhoppningsvis resten av veckan) har jag gått till skolan klockan nio och suttit där tills klockan slagit sju på kvällen. 
Ikväll ska jag iaf boka en färja till fastlandet så att jag kan gå på SHM med världens bästa Emelie! Det kommer bli så otroligt grymt och jag är så glad för att jag har någonting sånt att se fram emot nu när jag sitter här och tentapluggar hela dagarna!
 

Fiskvecka

Kategori: Allmänt

Nu är Fiskveckan slut. Det blev en godare vecka än väntat faktiskt. veckan bestod utav sushi, laxsallad, tonfisksallad, laxcréps, tonfiskwraps och räkpasta. Idag är det söndag och veckans tema blir Pasta med sås.
 
 

Högklint

Kategori: Allmänt

Etage

Kategori: Allmänt

Har varit på lunch med Elina och min lillasysten Lovisa på etage precis. Nu sitter Lovisa hos frisören och jag och Elina pluggar. Efter det här ska vi åka upp till en utsiktsplats som heter högklint! 

Kvällspromenad

Kategori: Allmänt

Det är alltid lika mysigt att gå kvällspromenader runt massor av gränder inne i Visbyinnerstad. igår blåste det ingenting och det var rikitgt varmt, en perfekt promenad innan min familj skulle anlända med färjan.

Chai latte

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på en föreläsning angående vad man ska välja för valbara kurser inför våren. jag tror jag vet vad jag ska välja, men jag har endå tills på måndag på mig att göra det valet. 
Mamma ringde också på eftermiddagen och berättade att hela familjen hade bokat en resa ner hit, så i morgon (torsdag) kommer dom hem hit till visby och tillbringar helgen här. Det kommer bli riktigt kul att få främmande hit, även fast jag klarar mig gott och väl men min sambo Elina! 
Vi var även till H10 på eftermiddagen och tog en chai latte till vårat pluggande. Mys!
 

New in

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen köpt en liten väska åt min underbara dator. Riktigt nöjd med mitt inköp och jag vet att den kommer bli väl använd. 

Sallad i mitt hjärta

Kategori: Allmänt

Dagens studentlunch: Tonfisksallad

MÅNDAG

Kategori: Allmänt

Kan inte säga mer än att det är en pluggdag idag.
Lunchen bestod utav hemmagjorda kikärtsbiffar!

Powerwalk

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit till sjukhuset och fått ett nytt plåster. Dom tyckte att det såg bra ut så nu kan jag sluta vara orolig. Jag har iaf lärt mig att inte skala morötter med osthyvel.
Efter ett besök på sjukhuset gick vi och köpte ett gymkort på friskis och svettis, så nu ska det bli mycket träning framöver! vi gick även och köpte massa nyttig mat, ikväll blir det lax och fetaostsallad.

Sunday morning

Kategori: Allmänt

Igår gick det vilt till även fast vi skulle ta det lugnt. Vi hade gått och köpt massa frukt och bär för att ha någonting till filmen, men när moroten skulle skalas, skalade jag även av tummnageln..
Efter att ha haft en dunkande tumme hela natten måste jag nu ta en promenad till sjukhuset för att få det inlindat.

Black n´ Gold

Kategori: Allmänt

Riktigt lyckad Black ´n Gold kväll på Rindi igår. Gudglitter på allas axlar och dans till rindis grymma DJ, haha. Det var kul att träffa alla igen, förra helgen var jag som sagt hemma i hälsingland och missade en av studenternas gryma utgång här. Men Jag klagar inte, jag hade en grym helg hemma istället med mina bästabästa.

Soliga Fredag

Kategori: Allmänt

Efter att ha varit på högskolan hela förmiddagen tog jag och Elina en titt i lite affärer för att hitta någonting tills ikväll. kvällens tema är ekonomernas färger Black n´ Gold, outfit kommer komma upp senare. 
Nu blir det en  snabb powernap så jag orkar med lite mer plugg innan det blir utgång.
Underbart med Fredag! 

Kanelbullens dag

Kategori: Allmänt

Efter mycket läsande tog jag och Elina en promenad ner till H10, ett cafe på Hästgatan 10 som vi har utsett till det bästa cafét här i Visby. Där åt vi Kanelbulle och drack kanske världens godaste Chai latte.
 
Nu är Livet deluxe utläst och tvätten upphängd, nu återstår disk och lite tv tittande innan det blir sängen.
 

Livet Deluxe

Kategori: Allmänt

Hela förmiddagen har jag suttit på föreläsning i wisby strand. Idag handlade det om hur man skriver en vetenskaplig text, och det passade ju in bra nu eftersom vi ska lämna in en sån text nästa vecka. 
 
Nu ska hela eftermiddagen och kvällen bestå utav Livet deluxe läsning (seminarium om boken imorgon).
 
 

2012-10-03

Kategori: Allmänt

 
Dagens inköp blev ett par nya höstskor, jag fick dock ingen bra bild på dom så det kanske dyker upp en annan dag. 
Nu sitter jag och Elina i soffan och pratar med GoEmelie på Skype, riktigt mys! Hon kom hem från Barcelona igår så hon hade en hel den shopping att visa upp. Nu känner man själv att det skulle varit riktigt skönt att boka en shoppingresa till min favorit stad London, men det får vänta, plugget går före!  
 

Från I söndags

Kategori: Allmänt

 
I söndags hade vi några timmar över i stockholm innan vi skulle åka med färjan till Gotland.  De timmarna gick åt att Luncha på mitt favoritställe och gå lite i affärer. Äntligen har jag köpt mig en ny Blush från MUS. Jag hittade också en grå t-shirt som jag har letat så länge efter inne på H&M.
 
 

PluggPlugg

Kategori: Allmänt

Jag kan inte förstå att jag bott på Gotland i 6 hela veckor. Dagarna bara flyger iväg och i förrgår hade vi inlämning av den första PM-uppgiften. Implementering av visioner handlade det om. Idag ska jag träffa gruppen för att fortsätta med vår microstudie. 
 
i övrigt är lägenheten utan värme så vi fryser hela tiden. Nu går vi bara och hoppas på att värmen kommer av sig själv en vacker dag!