JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

+ NEW SPORTBAG +

Kategori: Allmänt





Hittade den perfekta gymväskan på intersport igår när jag va med tjejerna på stan. Det får precis plats med ett par nike free run skor och en vattenflaska. Rund och fin från NIKE,199;-

+ Glossybox +

Kategori: Allmänt

Månadens glossybox slår alla jag fått.× Loréals nya cc cream× ID shampoo och balsam som luktar sjukt gott× naomi campbells nya parfym i duschcream× be a bombshell eyeliner × claudia nagellack i färgen rosa fransk manikyr

+ Kuddar

Kategori: Allmänt






Nu har jag sytt ihop mina egna kuddar som jag ska ha på sängen i Visby. Det är kuddar med + tecken på, det verkar helt omöjligt att hitta i butik så jag fick sy mina egna! Nöjd tjej!:)

sommaren 2013

Kategori: Allmänt

jag förstår inte hur snabbt den här sommaren har gått. jag har gjort otroligt mycket samtidigt som jag har jobbat och sovigt bort halva dagarna. Det har varit en galet bra sommar med många dagar på badstranden och många soliga rosékvällar.
Nu på lördag åker jag tillbaka till Gotland för att påbörja andra året av min utbildning. Jag är galet taggad att lära mig mermermer och träffa alla underbara saknade studenter igen!









bollnäs by night

Kategori: Allmänt