JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Superglad

Kategori: Allmänt

Allt är perfect!

Älskar allt!


Underwear

Kategori: Allmänt

vad gör man inte när man är hemma och sjuk en hel dag. Jag gjorde ett försök på att baka en sockerkaka men det slutade med en mer änn en kladdig kladdkaka utan kakao. när jag skulle vända på formen flyter hela sockerkakan ut, med andra ord ogräddad! aja desto mer smet till mig. Jag har även suttit vid datan ( hela tiden förutom när jag inte bakade) och jag har kollat på underkläder hela dagen. jag tror jag har blivit galen, det finns så himla snygga under så det inte är sant.


Jag klickade iaf hem en av mina favoriter jag hittade idag.

Jag hittade även en supersöt bikini!  Men det är bara en tittavilkensötbikini,
den är för dyr för att köpa enligt mig. men jag skulle verkligen inte tackat Nej till den!


VS!

sjuk

Kategori: Allmänt


Hemma från skolan idag och det betydera att jag kommer tillbringa hela dagen framför datan!
därför bilden passade så bra in med ;) haha puss!

Godmorgon

Kategori: Allmänt



Vad glad man är när man vaknar klockan åtta på en söndag! varför kan jag inte sova?
även fast jag är trött går det bara inte att somna om. värdelöst!

Kom hem runt ett igår från en lägenhet med två vackra pratglada flickor och en alvin och gänget 2 film. Mys!
Idag vet jag att jag ska på dubbelkalas och det kanske menas att man får dubbelt så  mycket tårta?
Jag känner att jag verkligen måste städa mitt rum idag med, vet inte om det går att göra det stökigare än så här?

Sweet Dreams!

Kategori: Allmänt

En underbart härlig kväll måste jag bara säga!
Hos Malin med Linnea,
Pizza,
Chokladbollar,
Stress,
Seger,
och nu säger jag Godnatt!


jag valde att gå därifrån

Kategori: Allmänt

Att inte kunna andas in är ett problem när man måste andas för att kunna leva, när det inte går att andas hur gör man då?



jag valde att gå därifrån, för jag vill inte förlora allt jag har!

<3

Summerbreeze

Kategori: Allmänt


Klockan tickar och det är skola i morgon, Godnatt!

If i could turn back time

Kategori: Allmänt

Tiden går fort, känns som att det var igår kortena blev tagna med det var över två år sedan.


Det blev mycket sola idag efter skolan iaf och till det blev det kaffe och prat med Elin & Malin.
Även träning på gymmet med Malin efter maten.
Älskar dagar med sol på himlen!

Läs om du orkar, det står bara att det har varit påsklov!

Kategori: Allmänt

Det var när jag satt på sista lektionen jag tänke; Nu kommer jag äntligen få vila en vecka. Men när lektionerna tog slut och vi fick lov börjades de. Först till gävle sen till emelie, dagen därpå var vi hemma hos mig hade det mys. På lördagen åkte familjen från huset och jag tog hem mina underbara vänner hit. söndagen packade jag massa väskor och på måndag morgon hoppade jag och Irma på tåget mot sälen, kvällen var vi på experium och hade det kul! Tisdagen åkte vi slalom i både hundfjället, tandådalen och lindvallen. Kvällen blev det sitta i bastun med supertrötta ben.




Onsdagen skyndade vi oss ut i de nypistade backarna i lindvallen och gled runt där hela förmiddagen. eftermiddagen packade vi väskora och hoppade in i bilen som körde oss till mora där det blev bil byte, den bilen skjutsade mig till mitt tomma hus. Efter bara 5min så hade tjejerna mina kommigt till mig.Torsdagen vaknade jag upp med sex stycken söta små flickor i huset. Runt tolv fick jag skjuts till söderhamn där jag blev av med lite hår på huvudet. kvällen kom och tjejerna i klassen kom, det var dax för tacos med massa prat. Frida blev kvar och vi fick finbesök mot natten och det blev film tittande. Fredagen vaknade jag upp med frida brevid mig, vi åt frukost och efter de åkte hon och jag gick till gymmet.  jag Emelie jenny malin var det som var hemma hos malin mot kvällen men det var inte länge innan vi insåg att något från max skulle vara gott. tåget upp och sen satt vi där. kvällen slutade med Sunes jul med en skrattaden Emelie och en skrattande malin. Lördagen åkte jag till gävle med finafrida, köpte ett par skor sen blev det hem och äta mat. När magen inte orkade med skjutsade pappa mig upp till max där Fanny och Elin var, vi hamnade lite här och där med det slutade med att vi satt på max igen innan bussen till söderhamn gick. Elin och jag myste med massa sorters te (och socker) och skratt. somnade lagomt sent och vaknade otroligt sent för att vara mig. det blev brunch och fika på wanes innan jag åkte mot segersta för att sola. När jag solat klart åkte jag hem, startade datan men insåg att datan nere i mitt rum inte var så intressat när solen stekte ute. så det blev en två timmars tur ute i solen med Linnea Emelie och Malin. Nu har jag precis duschat och känner att jag är helt slut efter en hel veckas påsklov! men lovet har varit underbart och jag älskar när jag har något att göra!

Run

Kategori: Allmänt


Ibland är det underbart att vakna tidigt, då man ser solen skiner utanför fönstret och inte ett moln syns på himlen och man bara känner att man vill ut. idag gick det inte att motstå solens sken, så det blev att sätta på sig springskona och springa lite i solen. När man kommer hem är frukosten serverad och det är bara att sätta sig och ta för sig.


London, gatan intill Hyde park.

Den här dagen kommer att bli lång men det är den känd för, Långfredag!