JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

+Barcelona+

Kategori:

















söndagssol

Kategori:

tillbringade hela söndagen ute i solen tillsammans med elina och massa bakisgötta!!






tjejlördag

Kategori:

Jag och Elina började med att träna, sen gick vi ner på stan med Lovisa! senare mot kvällen gick jag och elina över till lovisa och vi gjorde middag och åt choklad, jordgubbar och vin innan vi gick vidare till Villan.

Lördag 20 april

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag och det är strålande väder ute. Jag ska snart gå mot gymmet och träna lite. Jag måste också hinna på stan idag, måste leta någonting som tar bort fläckar på skinn... Jag har råkat fått bläck på min vit/cremvita skinnjacka.. Jag måste också hitta tomma små reseflaskor. Jag måste också tvätta det sista till barcelona. Ikvällen får vi se vad som händer, har lite att välja på faktiskt! 

Världens bästa vän

Kategori: Allmänt

Hittade ett gamalt inlägg igår när jag kollade igenom mitt arkiv.  Print screenade inlägget för jag tyckte att det passade så bra nu när jag aldrig har saknat min bästa vän så mycket som jag gör nu! Och inte gjorde det saken bättre att varenda inlägg som fanns med i arkivet stod hon med i. Det är galet vad mycket tid jag har tillbringat med henne! Och den tiden är något jag aldrig kommer ångra!  Den kompisrelation vi har är unik och jag vet att den är omöjlig för andra att få. Jag är så otroligt LYCKLIG för att det var just jag som blev den lyckligt lottade! Världens bästa vän, Malin Sundqvist! <3
 
 
 

Tips på träning

Kategori: Allmänt

Igår testade jag och Elina ett träningsprogram som min favoritträningsblogg ( http://fashionablefit.metromode.se ) lagt upp. Det var bara ett program för ett pass, men det som var så bra med det var att de tog med olika kroppsdelar så det blev helkroppsträning. Bilden är lånad av http://fashionablefit.metromode.se 
 

friday

Kategori:



Idag blev det gymmet och en fika på stan med fina Elina och Lovisa!
Jag hittade även en fin topp som får följa med till barcelona, och ett gult träningslinne! Nu blir det soffmys med Elina och Lovisa hela kvällen. Vi har laddat upp med chips och dipp! :-D

packar

Kategori:

Nu har jag börjat fylla väskan även fast jag inte ska ta med någonting, jag vill ju köpa allting i barcelona!
igår kom ett paket från familjen med massa saker jag ska ta med mig på resan. bland annat mobil och passväska, ny läppis, nya strumpor, hårband, överfallslarm (som jag inte tänker använda) och lite mer.
Nu ska jag lägga packningen åt sidan och gå till gymmet.


HÅR

Kategori: Allmänt

Det är så roligt att hår är så olika från person till person. På den här bilden har både jag och Elina nyduschat hår (så det är helt ofixat). Hon har fint lockigt och jag platt och tråkigt. haha.
 

Köttfärssås

Kategori: Allmänt

Våår

Kategori: Allmänt

Morgon PW

Kategori: Allmänt

 

Barcelonatjejer

Kategori:

Igår bokade Emelie och Linnea också resa till barcelona. Så nu åker vi alla samma flyg (förutom jenny) och vi alla kommer bo på samma hotell! Galet vad roligt vi ska ha det där borta! :-D




inspo

Kategori:








bilder lånade av weheartit

Barcelona

Kategori: Allmänt

Åh i morse bokade jag, Elina och Jenny en weekend till Barcelona. Om två veckor kommer vi befinna oss bland alla shoppinggator, barer och stränder. Kollade upp vädret där nu och idag är det 17 grader, men till veckan skulle det tydligen bli över 20-25 grader. Det ska bli så sjukt skönt att komma iväg en sväng. Efter Barcelona kommer vi åka hem till Hälsingland i några dagar också!
Nu har jag resfeber! :D
(bilder lånade från google)
 
 
 

Mysig skypekväll

Kategori:

Nu sitter jag och elina och skypar med snygglinnea! myyyyys!


Nyöppnad nagelsalong

Kategori:

Idag slog portarna upp för den nya nagelsalongen här i Visby. Jag och Elina gick dit på förmiddagen och tog del av deras öppningserbjudande på nagelförlägning. Så nu har vi fina naglar ett tag framöver! kul att vi blev deras första kunder också hihi.

Räk och champinjonwook

Kategori:

Idag stekte jag och Elina ihop en räk och champinjonwook till lunch.
Vi delade champinjoner, rödlök och vitlöksklyfta i bitar/strimlor och stekte de tillsammas i en stekpanna med mycket olivolja. När glasnudlarna var klara hällde vi de, spenatblad och lite räkor i stekpannan och kryddade med lite peppar, salt, paprikapulver och soya. Superenkelt och otroligt gott! verkligen en ny favorit här hemma!


Civilekonomerna

Kategori:

Idag kom en från civilekonomerna och hade en föreläsning för oss ekonomer på skolan. Riktigt bra och duktig tjej som pratade! Nu har man fått ännu mer inspiration och motivation till att plugga. :-D






chokladpannkaka

Kategori:

Världens godaste frukost blev det idag.




Räksallad

Kategori:





Apr. 09, 2013

Kategori:





Efter mötet gick vi till hamnen där glassbaren med 150 smaker bjöd på glass!
Nu blir det hem och äta wook innan gymmet.
Underbart med soliga dagar!


Goda tonfiskplättar

Kategori:

Dagens goda lunch.
Nyttiga och rikigt goda tonfiskplättar stekte jag och elina nyss ihop. Vi ska snart gå ner till skolan igen för lite möte.


GT

Kategori:



Invigning

Kategori:

Inviger nya bikinin genom fönstret, så sjukt skönt då de inte blåser någonting
alls! Nu sitter jag och elina och äter banan och chokladpannkaka innan vi ska gå och gymma!










new in

Kategori:





haha jag var bara tvungen att gå ner och testa paljett bikinin i morse, och det slutade med att den följde med hem! nu måste jag bara få tag på en partystrand så är jag redo! :-D

Bikini inspo

Kategori: Allmänt

victoria secret
VS
Lindex

New candle

Kategori:

förra veckan hittade jag detta underbara ljus inne på hm. De doftar jättegott och lyser fint. Doften jag köpte är cotton flower, det finns även i tre andra goda dofter.




Måndagsfrukost

Kategori:





Sunday

Kategori:

Soliga söndag. Har varit ute på flera promenader idag och har även hunnit med en springtur längs strandpromenaden. Underbart med vårsol! Nu sitter jag och Elina och äter kräftsallad i soffan framför en film! Mys söndag!


Södra Gotland

Kategori:












I Lördags blev det road trip ner mot södra Gotland med Elina, Tobbe och Klas. Hamnade längs nere ute på Gotlands södraste udden. Riktigt härlig dag med strålande sol hela dagen.
Kvällen avslutades med filmkväll hemma hos mig och Elina.

Mexicosittning

Kategori:







I fredags anordnade vi i visekon en riktigt lyckad sittning för ekonomerna. mexicohattar och drickbingot gjorde stämmningen för kvällen riktigt bra! Längtar redan till nästa sittning!

tjejkväll

Kategori:

vi körde en bingolotto, pannkaks och tjejkväll näst sista dagen i bollnäs. Rktigt myys! Dagen efter blev det lunch på hg och födelsedagsfika hos familjen forslund.