JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

pannkakor

Kategori: Allmänt

Ekonomiprov och engelskaföretags redovisning var schemat idag. När jag kom hem från skolan åt jag pannaka innan jag gick på en lång promenad med Elin och hunden, det var för länge sen! måste göras oftare! sen har jag tittat på tv resten av kvällen. Eftersom att jag åt pannkakor idag och jag skulle hitta en passande blid så tar jag sen vi var i lysekil och åt amerikanskapannkakor med riktig pannkakssirap till. Vill tillbaka!


bara för att jag har knäppt massa kort

Kategori: Allmänt

Och så är ser systemkameran ut som mamma och pappa inhandlade igår.
Det kanske inte världens bästa men enligt mig är den riktigt bra och jätterolig
att knäppa med!


Det här är koftan, t-shirten och pudret jag köpte i Fredags då jag var i gävle med Malin och Jenny!


Och när jag endå är igång kan jag visa rengörnings lotionen jag fick av mamma idag.

Vanilg måndag

Kategori: Allmänt

tänkte visa hur dagen efter skolan såg ut idag.


Mys med Världens gosigaste katt!


Pluggade lite Företagsekonomi medans syster gjorde ett armband till mig.


Pluggade vidare medans syster lagade maten.
Efter maten gick jag ut och gick en sväng, och kom lagomt hem till Idol som är på tvn nu.

Ingen vanlig dag idag heller,

Kategori: Allmänt

För idag är det Fridas fördelsedag! Grattis Underbaraste Frida Lindberg!<3

Det är ju ingen vanlig dag idag

Kategori: Allmänt

För det är ju Elins födelsedag! :D


Grattis Världens Underbaraste Vackraste Elin Wallin!  <3

Ny kamera

Kategori: Allmänt

Mamma och Pappa kom hem med en kamera idag, så på eftermiddagen åkte jag till kollonielotten med mamma, pappa och kusinerna och testade kameran lite.  Annars har dagen varit lugn.  Johanna kom hit och pratade en stund mitt på dagen med. Så det har varit en kusin dag för mig idag.







Mina söööta små kusiner!<3

morgonpigg på en ledig fredag

Kategori: Allmänt

När man för engångs skull är ledig på en fredag från skolan, vaknar man tidigare än larmet ( om det nu hade varit på). Är det inte makalöst? iaf så knäppte jag igång datan klockan 06.07 , så man kan väll gissa på ett ungefär när jag vaknade.

Men det gör ju ingenting! Jag har ju bara mer tid till att göra sake
Jag ska snart hoppa upp ur sängen och gå upp och ta någonting att äta och bänka mig framför "vakna med the voice". Efter det hade jag tänkt att ta en joggingrunda ute i det sköna!


Vad är det för skillnad

Kategori: Allmänt

En Fredagskväll hemma hos Elin med flickorna igår. Tacos, Idol, politik, spel och massa skitsnack myste vi med! En efter en åkte hem och det slutade med att jag, Elin och Malin satt kvar och fortsatte skratta! Jag tackar för en Mysig kväll med er, så länge sen sist! Jag och Malin tog den långa promenaden ner till stationen runt två,  åkte hem och somnade nästan på direkten.



Good times

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis Fikat med Syster, Mamma och mammas kompis med två söta barn. Jag tänkte hoppa i mina gymkläder nu och ta cykeln till gymmet för att vara där resten av kvällen. Ha de Gött! (saknar göteborg)


http://open.spotify.com/track/1oHTLibN48lKgf5ZXlvZRH

Jag är där du är

Kategori: Allmänt

Jag kan inte sluta tänka på min underbara dröm jag drömde igår natt, den var så perfekt!  Det var verkligen en dröm.

Idag  har dagen gått riktigt fort, började med skola till två. Sen hann vi gå på stan lite innan bussen hem gick. Kom hem och åt mat sen åkte jag och mamma iväg och övningskörde, Köpte blommor och åkte till graven. Tände även ljus där.

Det känns som att det var igår, men endå flera år sen jag såg dig. Tiden bara går?  och nu har det gått ett år?  Jag saknar dig så enormt mycket! Känner mig som världens minsta flicka som inte förstår någonting. Kan fortfarande inte förstå.. Tänker på dig världens bästa faster! Så det gör så otroligt ont i hela mig! Älskar dig!<3


Åkte in till mormor och morfar inna vi åkte hem med. Fick nybakat bröd och hallon med mig hem. kom hem och cyklade till gymmet på direkten.  Nu ska jag knäppa igång lite Håkan Hellström och somna till det! Godnatt!

Vilken skönhet!

Kategori: Allmänt


Bild sen jag firade tisus förra söndagen! supergoda cupcakes och chokladbollar hade hon bakat! :)

Idag är det söndag igen och jag har bara legat framför datan och städat lite.  Men jag är hur glad som hellst endå! Det känns som att jag är en av dom lyckligaste i världen vissa stunder och hela jag vänds upp och ner av glädje! Helt underbart!
I morgon är det måndag och skola, jag hoppas det inte blir mycket plugg den här veckan, så det går snabbt tills det blir helg igen! vi har iaf ingen matte  på hela veckan och på onsdag missar vi lite lektioner för att det är skoljoggen också.


Förutom att allt är bra så saknar jag min underbara jenny! Om jag inte minns helt fel så ska du till tandläkaren nästa torsdag så hoppas på att få träffa dig då! älskade du! <3




Dela Gata - Dela Tröja <3

Kategori: Allmänt


äntligen har jag laddat över lite bilder från mobilen och hittade dessa snygga bilder på mig och världens bästa Emelie sen vi delade tröja i somras! haha
Puss!

Älskar mysiga helger!

Kategori: Allmänt

Efter en programdag som slutade med en nollningsdag i fredags så åkte jag, Malin och Fanny till våran sötfia i söderhamn. Flummade bara  runt  hemma hos Elin innan vi gick ut och åt. Sen vart det massa mys hemma hos Elin med idoltittande och massa prat hela kvällen och tillslut  somnade  vi alla i Elins rum!
Lördagen vaknade jag tidigt som vanligt och satt vid datan till resten vaknade. Vi åt frukost och gick ner på stan och tittade runt innan malin och fanny åkte hem. Jag och Elin myste vidare tills min skjuts kom.
Åkte raka vägen till SötEngla som fyllde år.
Lördagskvällen slutade med en lång cykeltur  och kaffe och temys hos Malin med MASSOR av prat!

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Kategori: Allmänt

Har ganska mycket att berätta och visa och så, men orkar inte. Men det är snart helg igen och den här veckan har gått otroligt fort enligt mig.
jag har firat GOtisus som bjöd på supergoda muffins och massa mer! Shoppat har jag gjort, ett par byxor och en skjorta.  sen har jag ju tillbringat dagarna i skolan och kvällarna på gymmet och på långa promenader.

Idag har jag varit med världens bästa kusin efter skolan. Hallonpaj och promenad = MYS
imorgon är det programdag, låter inte superkul precis men vad gör man inte för att få helg? Sen blir det nog att ha det myyyys hela kvällen med goatjejer.

Om någon vill veta

Kategori: Allmänt

Är lite så här rastlös för tillfället. har precis ätit upp min supergoda sallad som jag gjorde. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på jobbcoacherna på tv och läser bloggar på data.

Skönt med helg

Kategori: Allmänt



Tackar för allt skum igår! och resten av kvällen!
Tror jag börjar bli sjuk med, men varför ligga hemma? drar till söderhamn med Elin och Malin lite senare för att tillbringa kvällen där! ligga hemma och vara sjuk kan jag göra en annan dag!
Hoppas på att någon hör av sig i morgon om att bjuda mig på tårta :)
nej, nu ska jag duscha och greja! varför sitta vid datan en sån här dag ;)

Plugggg

Kategori: Allmänt

Klar med allt plugg för idag. Nu väntar sängen, vet att klockan är typ halv tio men är det något man blir trött av så är det plugg iaf.

Hann träffa underbara Fanny och Elin på skolan idag med! underbart! Mindre underbart är skoldagen i morgon, som börjar åtta och slutar fyra. Sen är det bara fredag kvar innan det blir helg, som jag hoppas kommer bli rolig. Blir nog Tranan på fredag och S-leken på lördag, men inte helt säker än.

Ne nu ska jag stänga av datan och fixa det sista innan jag kryper ner i sängen, Godnatt!