JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

beslutsångest

Kategori:

jag vet inte hur jag ska ha håret på balen...
tror det kommer sluta med lockar bara, men är riktigt sugen på att ha en fläta!








testade göra en balfrisyr på elina


Almedalen

Kategori:

Måndag och strålande sol i Visby! Tog med plugget till almedalen och satt där och pluggade hela dagen.




Halmstad weekend

Kategori: Allmänt

Har nu varit på en weekend i Halmstad för att se SM i ekonomi. Det har varit fyra underbara dagar med massor av grymma föreläsningar och workshops. Bland annat fick vi lyssna till grundaren av ung canser som var galet berörande. Sen har jag träffat massor trevliga och roliga människor under dessa dagar. Klagar inte en sekund att det var bordsplacering varje kväll på middagarna.  Klagar heller inte på alla gratis saker jag fått under dessa dagar!  
 
Vi hyrde bil i stockholm och körde ner till Halmstad.
'
29 grader ute i solen under pauserna på föreläsningarna. 
Helgens huvudsponsorer uppträdde på temasittningen
Jag och Lovisa när vi var redo att åka till Tylösand för att gå på bankett 
Hela fina Visbygänget
 
 
 

Hittat klänning

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen hittat en klänning som jag kan ha på mig på vårbalen här i Visby. Balen är om två veckor inne på visby hotell i spegelsalen.
 
 

Fina Visby

Kategori: Allmänt

Det är så galet fint i visby om dagarna nu. Solen lyser lite varje dag och varje kväll blir det en galet stor solnedgång som man bara inte kan sluta titta på.  Men i morgon ( torsdag) blir det en weekend till fastlandet. Vi är 5 stycken ekonomer som ska åka till Halmstad och gå på sm i ekonomi. Det är en tävlig som ekonomer från hela sverige är med och tävlar i, samt så kommer det vara föreläsningar, sittning och finmiddag.  Det kommer garanterat bli en underbar helg i Halmstad.
 

Underbar sommarhelg

Kategori: Allmänt

Har hunnit med en hel del den här helgen. Det började med att Jag, Lovisa och Elina satt kvar på skolan till sex tiden på fredagen, sen gick vi hem och åt mat och fixade oss för en kväll med festligheter. Natten blev galet lång och vi drullade in vid sex tiden för att sova. Lördagen blev lika fylld med festligheter och lika så drullade vi hem vid sextiden, men på dagen hann vi även med att inviga glassbaren vid hamnen med Emil, baren som har 160 olika smaker på glass.  Efter glassen blev det solning och lite stenklättring vid piren samt lite mys i almedalsparken. Efter vi varit i almedalen gick vi på restaurang jag Elina och Emil och åt libanesisk mat. sen blev det fest. 
Söndagen blev inte fartfylld, vi pluggade och bara tog det lugnt. Med andra ord har det varit en galet rolig helg!
 
 

Tredje dagen sängliggandes

Kategori: Allmänt

Varför blir jag aldrig bra, ha legat i soffan och sängen i tre dagar nu och pressat i mig massor av sorbe för att kyla ner mig. Hatar feber och förkylning... 

Det värsta jag vet..

Kategori: Allmänt

Det värsta jag vet är att vara sjuk. Jag kände redan igår att någonting va pågång. Vaknade i morse och hade feber, hostade som en tok och snorade som jag vet inte vad. Ögonen bara hänger på mig ... Orkar inte vara sjuk nu...
 
På  bilden syns min nya gulliga blomma och det fina doftljuset jag hittade på primark i Barcelona! 

En vecka i Bollnäs

Kategori: Allmänt

Har hunnit med att ungås med alla kära vänner den här veckan. firat sista april med isabelle och även varit till nyöppnade hm i söderhamn med henne, där jag också träffade på wallin. Jag har också sovit hos Tisus en hel del. Vi har shoppat massa till hennes lägenhet och flyttat  över de sista dit.  Nu bor du riktigt fint vännen! 
 
Vår nya bil! <3