JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Dubai över jul och nyår

Kategori: Allmänt







Jag kan inte med ord beskriva vilken lycka det är inom mig. En Dubai-resa över jul och nyår med en av favoriterna i mitt liv, Jenny. Vi kommer ha 13 helt galna dagar där tillsammans.
Och finns det något bättre sätt att starta år 2015 på?
Spricker av längtan!


Fredag

Kategori: Allmänt



Fredag= God mat, rödvin och efterrätt!
Längtar redan till nästa fredag.

Efter ett jobbpass på förmiddagen blev det lunchdate med tre fina vänner och en gigantisk buffe.
Det följde även med lite småsaker hem från stan efter de och ett långt samtal med en saknad Malin!

Onsdag

Kategori: Allmänt



Idag bestämde jag mig för att börja med balsammetoden igen. Jag testade det förra året och nu vill jag göra det igen. Den här gången ska jag köra med ett tvättbalsam från syoss och ett vårdande balsam från the body shop. köpte en kam som jag kan använda i duschen också.
Jag ska visa resultat sen.

Jag köpte även ett mobilskal och en mini plånbok där jag bara får plats med det absolut viktigaste. Min tegelsten till plånbok överger jag nu.

Inspiration

Kategori: Allmänt



Det kryper inom mig när jag hittar inspiration. Inspiration betyder så otroligt mycket och jag kan hitta det i allt och alla.

Det finns så mycket saker, platser, människor och texter jag inspireras av i mitt liv. Jag bygger mina drömmar och mål efter vad jag blir inspirerad av. Jag känner verkligen glädje och lycka när jag blir inspirerad.
Och det bästa med inspiration är att det inte finns något slut, jag kan alltid hitta det.

Ikväll tog jag fram gamla tidningar och klippte ut det jag blev inspirerad av. Jag tror det kan vara nödvändigt. Du får en mer överblick av vad som inspirerar dig och vad dina drömmar är. Av din inspiration och dina drömmar kan du sätta upp mål efter mål för att förverkliga de. Allt är möjligt och det är du som bestämmer vad dina drömmar är.
Love life!

(Om du inte har tidningar, skapa ett konto på Weheartit.com )