JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Juldagarna

Kategori: Allmänt

Det har varit helt underbart att äntligen fått räffat alla man inte sätt på så hilma länge! Efter att jag jobbat på tranan en kväll, haft två eller tre dagar julfirande och två dagar utgång så har jag träffat en hel del nära och kära som varit saknade. 
 
 

INSPIRATION

Kategori: Allmänt

TRÄNING PÅ SCHEMAT

Kategori: Allmänt

weheartit.com
 
Nu är jag äntligen igång med träningen igen efter att varit sjuk ett tag. Den här gången är jag verkligen motiverad till att köra hårda pass på gymmet. Och när jag kommer hem till hälsingland har jag redan bestämt mig för att skidspåret ska vara mitt nya hem!

Bananpannkaka

Kategori: Allmänt

Hela hösten har jag ätit kardemummagröt till frukost, men i helgen testade jag och Elina på att göra bananpannkaka och det var faktiskt riktigt gott och gick snabbt att göra! Du behöver bara vispa ihop en Banan och ett ägg, sen steker du det som en vanlig pannkaka. Jag hade lite kokos och hallon på min och det blev riktigt gott!
En ny frukostfavorit!

De senaste dagarna

Kategori: Allmänt

Malin har varit på besök här i Visby, och jag tvivlar inte en sekund på att hon hade en tråkig helg! Helgen blev galet trevlig och det var verkligen kul att få lite främmande från fastlandet! Nu har man fått ny energi till någon vecka till här innan det blir hemfärd!
Vackra vintriga Visby!

Nails

Kategori: Allmänt

Lite glittriga naglar så här till jul.

Sjuk

Kategori: Allmänt

Ligger hemma och hinkar i mig massor av te! Det var ju tur att jag hann köpa nytt julte innan det skulle bli så här. Jag har jätteont i halsen, förkylning och så den där förbaskade febern som gör mig galen! men jag känner att det är på bättringsvägen nu iaf.

Julmarknad Visby 2012

Kategori: Allmänt

Lördag

Kategori: Allmänt