JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Lite mer som hon i Annie Hall

Kategori: Allmänt

Att få vara så lycklig lottat att äntligen få hoppa på tåget med en helt underbar person för att få hälsa på en helt annan underbar person för första gången i hennes egen lilla stad gjorde mig så enormt lycklig! Jag kunna inte sluta hålla mina mungipor uppe för att det fanns inte en sak som var fel, inte en!
Vi gick efter strandpromenaden vid slottet och det blåste så mycket att tårarna bara rann efter kinden.Tänk om alla tårar rann så känslolöst ner efter kinden. Då hade det inte funnits något negativt med den här helgen!
Men tyvärr så rinner inte mina tårar känslolöst längre..
och tyvärr så är inte mina mungipor riktat uppåt heller, de känner jag. För jag försöker att hjälpa dom till att lyftas upp, men dom är för tung.. 
Liver är orättvist, så är det bara! <3

fotografisk bild

Kategori: Allmänt

sitter nu och tittar på soluppgången med Elina genom datasals fönstret, resten av gänget har gått ut och fotograferat. vi ska väll snart leta reda på lite bilder som vi ska framkalla innan det är dax att åka ner till torsberg och ha dom sista lektionerna innan helgen!
Helgen kommer spenderas i vadstena med emelie och efterlängtade Jenny!
nu ska vi skriva ut bilder
puss hej!

En bild att stirra sig blind på

Kategori: Allmänt

Willkommen

Kategori: Allmänt


Det skulle ju varit lite småroligt att åka tillbaka till tyskland, eller vad säger du Elina?
V.8 kanske? :)


Jag har tränat och varit på möte med föreläsning om uniflex ikväll. Jag tycker att det är så roligt att lyssna på föreläsningar om jobb och andras framgångar, det ger än en sån insperation till sin egna framtiden . Nu bilr der sova för att orka med morgondagen! Fredagmys i relaxen med två söta flickor! Man kan ju inte avsluta första skolveckan efter lovet på ett bättre sätt!
Godnatt!

Utskriven uppsats

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis gjort klart uppsatsen som ska lämnas in i morgon. Sen vet jag inte om man skulle redovisa det i morgon också? Sen kom jag och tänka på om jag skulle ha prov i fotografisk bild i morgon? Annars vet jag nästan hur morgondagen kommer att se ut. företagsekonomi i 2 timmar, matte och psykologi. sen ut på heden och ha hälsopedagogik och fotografisk bild. Sen blir det träning till klockan 18 och möte på skolan klockan 19! Låter ju som en skön dag!

Sista helgen på lovet

Kategori: Allmänt

Ett skönt avslut på lovet (förutom sista dagen i morgon då) har det det varit. Sista helgen på lovet har jag hunnit träffat väldigt många!
Fredagen började med att Emelie och Jenny kom hem till mig, vi åt lite frukt och pratade massa. Malin kom senare och vi gjorde latte. Emelie gick hem och vi gick ut och gick. plockade upp Linnea på vägen, vi myste ute med korvgrillning och prat. Sa hejdå till Jenny och malin gick. Jag och Linnea gick in till mig en stund innan jag åkte upp till bollnäs med Malin. Hälsade på underbara Johanna en snabbis, innan bussen till Wallin gick. Pratade och tittade på massa film hemma hos Elin.  Lördagen vaknade jag och Malin upp hemma hos Elin, Men tog inte jättelång tid innan vi gick ut och tog en promenad och gick och tittade lite i stan. Slutade iaf med Subway och sån tur som man han fick man träffa Isabelle också! satt där inne och pratade i några timmar, hihi. Senare åkte jag och Malin upp till Malin och myste! Delade på pizza, tittade på film och drack latte.
idag är det söndag och jag har varit ute och gått i det soliga vädret.

idolbild (x)2

Kategori: Allmänt


Igår kväll gjorde jag och malin latte och linnea varm oboj, emelie kom och vi spelade noll koll och galen pannan!
och så klart får man en ny idolbild. nästan så att jag längtar tills jag får lägga upp nästa! myskväll helt klart och den avslutades med att jag somnade till tzatziki morsan och polisen! grymt mysig film!.
Sitter nu och väntar på att Malin ska komma, kanske att vi gör en latte? vem vet, vi va ju riktigt bra på att göra det.

Idolbild

Kategori: Allmänt

Att jag alltid har drömt om det och äntligen har jag fått det, min helt egna idolbild! Jag kan ju inte säga mer än tack!
nästan så att jag förstår varför ni ville ge just den här bilden och ingen annan.

Älskar er! <3

Valbo

Kategori: Allmänt

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra mig klar innan jag hoppar in i bilen och åker till valbo med mamma, lovisa och Johanna. Mys! och mys kan jag säga att jag hade det hela dagen igår med. Men har inte tid att skriva om det nu.


Får bli en bild på sjöholm bara för att jag är så avis på henne och för att jag saknar henne. Dock gammal och ful bild från ettan.

Vinterbilder

Kategori: Allmänt

Har varit ute och knäppt massa kort med Malin och Emelie idag. började med att plumsa i snö, men märkte väldigt snabbt att det inte var någon idé. Vi väntade tills vi vart till is innan vi gick hem till Malin och  blev bjuden på te och oboy.  Vi pratade och skrattade  om allt, sen åkte jag och Emelie hem och Johanna kom till  mig. vi gick och gymmade och de va ju inte igår man gjorde det precis. Men det fick bra. kom hem till mig och tittade lite på film och nu har johanna precis åkt hem. Puss!

Victoria secret

Kategori: Allmänt

Har precis tittat klart på the victoria secret fashion show 2010. Måste säga att dom är otroligt snygga!

Men nu är det tid för att sova, vet inte riktigt hur man ska förklara mina sovrutiner längre. Somnar vid fyra tiden varje Natt/morgon och vaknar klockan åtta på morgonen. Inte bra inte bra, så nu blir det sova så att orka med en vecka till!
Underbart med lov!


han var kort och inget hår..

Kategori: Allmänt

Hör man i bakom sig när malin berättar om sin dröm. Elin och Malin har precis vaknat, och som i vanlig ordning har jag varit vaken ett bra tag! Men det gör inget. Hoppas på att den här dagen blir sköön! Sista dagen man får träffa älskade Elin innan hon åker.. avis!


puss!