JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

+ Celsius +

Kategori: Allmänt






I helgen köpte jag en platta celsius cola. Jag har märkt att jag blir så mycket piggare under hela dagen när jag dricker de. Jag presterar bättre på gymmet och jag blir mer konsentrerad på plugget, så den drycken passar mig utmärkt.

Tjejmiddag

Kategori: Allmänt



Lördagkvällen bjöd på en mysig tjejmiddag hemma hos oss. Vi lagade en otroligt god lasagne och till efterrätt blev det en mumsig rabarberpaj.

Sen måste jag ju tillägga att vi tittade på när Anton gick vidare till finalen i melodifestivalen! ♡

+×+×

Kategori: Allmänt

Idag är det Lördag och strålande sol. Sitter nu och äter en stor frukost efter att ha gjort ett härligt armpass på gymmet.
Idag blir det plugg och annat skojj!






Alla ♡ dag

Kategori: Allmänt













St Anton am arlberg

Kategori: Allmänt



















Två dagar av skidåkning i underbara St Anton fick mig att inse hur mycket jag älskar älskar älskar att åka skidor. Alla känslor som dyker upp när man ser utsikten, känner solen, marken, luften, stämningen på afterskin och ser alla andra människor som mår precis lika bra som en själv. Allt är så underbart och det finns nog inget ställe på jorden jag skulle kunna känna mig friare på.
Behöver jag säga att jag kommer åka tillbaka dit?

Underbara Zurich

Kategori: Allmänt
















Förra veckan besökte jag underbara Jenny som nu bott i zurich ett år, i en lite för fin lägenhet på guldkusten. Vi levde som riktiga livsnjutare, Goda middagar och mycket strosande och dagdrömmande i lyxiga butiker och gallerior. Zurich är en stad man kan boosta upp sina drömmar lite extra bara av att se alla karriärsmänniskor man möter på gatan. Det lyser framgång i hela staden. ☆