JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Som en vanlig söndag

Kategori: Allmänt

Förstår inte, men Söndagar är en dag man inte gör någonting på. Idag har jag bara legat i soffan uppe och tittat på svensson svensson haha. Skyller bort det på att det var syrran som började titta på det i morse så det stod på och jag la mig vid det och orkade inte gå därifrån. Därför jag legat där hela dagen, Jäkla syster! efter maten tog jag en springtur och duschade efter. Sen kom Malin och vi cyklade, blev nog över en mil iaf. Nu blir det sova, skola i morgon! Godnatt!

Här är det bilder från kräftskivan igår! :)



Lördag

Kategori: Allmänt

Vaknade upp med underbara Elin idag!
Igår kväll kom Ellin hit och vi gjorde kladdkaka. Sen mötte vi upp Fanny, köpte hårfärg och började färga mitt och Elins hår. Malin kom och vi gjorde kaffe och te och myste med det och prat hela kvällen. Fanny åkte hem och som vanligt kommer jag inte ihåg när Malin åkte hem, men det gjorde hon iaf.

Idag har jag varit hemma och inte gjort någonting. Tänkte plocka undan lite på mitt rum innan kvällen kommer och det blir dax för kräftskiva. :)


Mina glada tjejer!

fotografisk bild

Kategori: Allmänt

Haha är det jag och Elina som är dom nya fotograferna eller?
Vi får se hur länge vi hänger med på den dära 100p kursen. Verkar ganska svårt om man inte kan någonting om fotografering eller så men vi ska försöka att bli bäst. haha, vi måste ge det ett försök och försöka så gott det går innan vi ger upp! För det blir faktiskt roligare  att titta på fina bilder, så det skulle vara kul att förstå sig på photo shop. Imorgon börjar vi veckans sista skoldag med två timmar till fotografisk bild.


knäppte kortet i London våren 2010

2 dagen

Kategori: Allmänt

Idag vad första riktiga dagen i skolan och måste säga att den var helt okej. Började åtta och runt tre någon gång. Ekonomi inriktningen verkar inte vara så jättetråkig endå.

Bokade också en tid för att få min utväxt färgad, Äntligen! Fredag runt tre ska den bort. Efter skolan idag gick jag och Linnea på åhlens och kollade lite innan bussen gick. Jag kom hem och åt. Och Äntligen efter maten cyklade jag till gymmet som jag inte gjort på tre månader känns det som, men så ska jag inte känna längre!

Nu ska jag läsa lite bloggar innnan det blir tid för att sova.

Grattis Patricia!

Kategori: Allmänt




i dag är det tisus födelsedag och man kan ju näsan säga att det enda jag gjort idag var att jag gick med Tisus, Emelie och Linnea till pizzerian! pratade gick vidare och pratade sen gick hem igen. och nu ligger jag här. I morgon börjar skolan och det är första gången i mitt liv jag börjar i samma klass som tisus också! Spännande. Känner att det här blev ett Tisus inlägg, men det är ju faktiskt hennes födelsedag idag!
Grattis en sista gång Tisus!

Huvudstaden

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter en dag i huvudstaden. Vi har bara sprungit i massa affärer och shoppat. jag fick med mig två par skor och en t-shirt hem. Vi var helt slut i våra fötter och ben när vi kom hem igårkväll. Därför blev det att ligga i sängen och kolla på film, dricka te och äta mackor. Malin gumman kom också! vet inte när hon åkte hem för jag hade nog somnat för länge sen haha. Men isabelle ligger så sött och sover blevid mig nu! Så henne har jag koll på iaf.

'



Äntligen BERGET!

Kategori: Allmänt

Äntligen fick jag gå upp för det efterlängtade berget idag med mina favoriter! här är bilder från dagen. tjejmiddag blev det också med massa tjejsnack! Men nu ska jag sova med älskade isabelle bredvid mig! imorgon blir det stockholm hela dagen! :D




Godnatt!

Kategori: Allmänt

jag har försökt hela kvällen (bortsett från att jag var ute med kompisarna) med att försöka få en header på plats, ni ser ju hur bra jag lyckades. nej nu ska jag ge upp och försöka att sova. planerna inför i morgon är att åka till söderham och träffa Elin och Malin. Mot kvällen är det bestämt att Isabelle ska komma och sova över, och på Lördag morgon åker vi till Stockholm. :) men nu ska jag sova!
Godnatt!

Höstfavoriter

Kategori: Allmänt

supershoppingsugen är vad jag är just nu! jag har kollat på höskläder hela morgonen, och här har jag samlat ihop favoriterna.



Nails

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag och Linnea till bollnäs runt tio. Linnea ville kolla på en spegel på jysk som inte fanns. vi gick även upp för trapporna för att se vart man ska skicka alla kärleksbrev i framtiden.  Linnea åkte hem och jag gick till lottas och fick naglarna ompysslade. Tack vare Irma gumman!  Efter det mötte jag upp Isabelle och efter kort stund kom fanny med och till slut droppade Malin in. pratade ett tag sen åkte jag, Malin och Simon med bussen hem.

G-star raw

Kategori: Allmänt

Här är linnet och kalendern jag köpte i gävle igår. Lovade mig själv att inte köpa något i klädesväg men det gick inte den här gången heller. Jag och Jenny köpte ett varsit grått linne inne på Mq. haha och Jag köpte också en kalender som jag inte blev ensam om att köpa, Jag, Elin och Malin köpte lika. Vi blir inte avundsjuka på varandra iallafall.

 

 

 

Autumn

Kategori: Allmänt





Det blev en tur till Gävle idag med Jenny, Elin och Malin. Det känns att det börjar bli höst, kyligare ute och alla stickade koftor och halsdukar börjar komma in i affärerna. Mysigt! När jag kom hem åt jag mat och somnade. sov till åtta någon gång och då gick jag och Emelie ut och gick en sväng. Hämtade upp Linnea på vägen hem till mig för att dricka te i husvagnen! Mysigt att höra regnet smattra på taket. hihi.

GävleTime

Kategori: Allmänt


Åker till gävle med Malin Jenny och Elin klockan elva, för att inhandla saker tills skolan börjar.

Inköpslista
:
  • Kalender
  • pennor
  • block

Läsning på stranden

Kategori: Allmänt


varför ligga hemma vid datan när man kan ligga på stranden och läsa?  hela dagen har varit mysig och härlig. Ovant att ligga på en strand då det var mer moln än sol, och mer vindar än vindstilla. Efter allt läsande på orbaden hoppade vi in i bilen mot bollnäs, där Elin och Jenny hoppade av och jag köpte Maxmat! Sen skjutsade vi hem Malin och jag åkte på kalas. Idag var det Morfars tur att fylla år. Grattis till världens bästa Morfar!!!!

Helgen som nästan är den sista

Kategori: Allmänt

En perfekt näst sista helg på sommarlovet. lugn och skön fast endå fullt upp och galet rolig. På fredagen åkte jag och Malin till bollnäs och gick på stan lite, Elin kom och vi åt på Roma. Efter det åkte vi båt, som verkligen var på våran sida när det gäller att starta!! Men vi kom i land och det var väll tur. Annars hade inte vi åkt nå bil eller träffat Elin och Elina. Malin och Elin tog även ett nattdopp på k-lund innan vi träffade på pratglada killar och maxmat. Fredagskvällen avslutades med skjuts till Elin där vi fikade innan ögonen slocknade i vårningsängen brevid Malin.


lördag morgonen bjöd på en långpromenad till tåget. Hem och sov innan det var tid att åka in till bollnäs med malin igen för att träffa Elin innan bussen till söderhamn skulle åka. varmt och skönt satt vi på bussen till söderhamn och väl framme köpte vi mat och gick till Elin. Åt mat och myste innan vi gick ner till stan och tittade på massa bilar och folk, blev även donken besök. somnade sött bredvid malin den här natten med efter ett mys fika med Elin och Malin.



söndag idag och jag vaknade ruskigt tidigt. men vid elva tiden vaknade dom andra också och vi åt frukost ute i solen! sen kom mami och papi och hämtade mig och Malin. Hem och bytte kläder innan man åkte iväg för att fira söt sebastian på sin födelsedag. tårta idag igen. Efter Tårtätandet gick jag hem och packade om väskan och väntade in Malin. Sen gick Bilen till segersta, där det var tid för att åka lite ring och båt. Filip och Marcus blev också hämtade för en liten ring tur.


läsning

Kategori: Allmänt

Sprang precis in efter att ha legat i en hängmatta under äppelträden och läst ut boken egoboost. Måste säga att den var över förväntningarna! rekomenderar den verkligen! Tog inte lång tid att läsa ut den heller, jag läste igår innan jag somnade, i morse när jag vaknade och dom sista sidorna i hängmattan nu.
Nu känns det som att jag har lite nya krafter att använda mig av. Då det äntligen känns som att jag har lugnat ner mig efter allt resande överallt i sommar.





jag har även hunnit med att firat syssligFrida idag, där det bjöds på supergod chokladtårta!
blir nog en liten mysbåttur senare ikväll med, men först mat!

berg och dalar

Kategori: Allmänt

duktig på att sitta i en bil idag, var då på alla ställen uppåt i hälsingland idag. fina utsikter, klart vatten, billiga prylar och fint sällskap.

gröntjärN&maliN

uppe på något berg.


kvällen spenderades på näset med två pratglada tjejer vid namn malin och elin!
skön solnedgång var det där med :)
puss!