JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Julbak i Visby

Kategori:









Destination Gotland

Kategori:

I söndags vaknade jag upp hemma hos Emelie i Stockholm. Vi åt frukost och åkte iväg till liljeholmen och gick på backluckeloppis. Det var väldigt mycket folk där och jag springer runt och knuffas med min resväska. Men det gick bra och Emelie fyndade faktiskt lite roliga saker! Efter loppisen åkte vi in till stan och åt på mongolia, sjukt gott! Jag får tacka världens bästa Emelie så himla mycket för den här underbara helgen i Stockholm! Puss




Shopping + bio

Kategori:

Tredje dagen av mitt Stockholmsbesök hos Emelie gick vi på massor av affärer, åt världens godaste tacos och mot kvällen blev det ett biobesök. Vi såg filmen Blondie med Carolina Gynning.
Efter bion åkte vi hem till Emelie och myste ner oss i soffan till en annan Johan Falk film!




X-factor

Kategori:

Jag och Emelie bokade biljetter till X-factor, så vi började med att mysa på Vapiano inne i gamla stan med en varsin supergod pizza. Sen åkte vi till Anexet och tittade på direktsändningen av X-factor. Jag förstår inte hur Emelie kunna boka dom bästa platserna, men det gjorde hon och vi såg grymt bra! Dom var riktigt duktiga på att sjunga också! Dock lite tråkigt att malcon åkte ut, men vi fick iaf höra honom rappa tre gånger under kvällen! Efter en slapp och mysig dag i Stockholm vi ner i Emelies soffa och tittade på Johan Falk!






Stockholm - SHM

Kategori:







Den mäktigaste fest jag varit på. Det blev en grym kväll i stockholm förra torsdagen. Förfestsde i solna med Emelie, Linnea, Rickard och Filip innan vi gick ner till Friends arena. Sjukt bra var SHM och stämningen var galen! Efter konserten gick vi tillbaka och efterfestade.
Dagen efter var vi faktiskt värd att ligga i soffan lite mer än halva dagen och titta på serier och äta supergod frukost !

Tack för det bästa sällskapet!
Så jag har saknat er!

Home

Kategori:

Tiden bara flyger iväg, jag var hemma i hälsingland förrförra helgen, och det var riktigt skönt! Jag hann träffa min kära familj och mina underbara vänner!
Det var även Linnea Hennriksson på tranan så då blev det massa dans,musik och hotshots!





Hemma i hälsingland

Kategori: Allmänt

igår kväll landade jag och Elina med vårt minplan på Arlanda vid åtta tiden på kvällen, så vi kom hem till Hälsingland vid tio tiden. Gud så skönt det har varit bara dessa timmar jag hunnit vara hemma. Pappa fick en försenad farsdagspresent och sen kröp jag ner i älskade och saknade systers säng och sov där inatt. MYS! I morse åkte både pappa och mamma till jobbet vid sju, så jag och syrran åt frukost och tittade på vakna. Lovisa gick till skolan och jag till gymmet, så nu är jag slutkörd och sitter här mer en kaffe. Jag kan bara säga att det är sjukt skönt att vara hemma!

Lyckliga jag

Kategori: Allmänt

Det är helt sjukt vad underbart, både jag och Elina klarade managementtentan! Nu kan ska vi fira detta som aldrig förr, och det gör vi med att åka hem i morgon. Väskan är packad och Humöret är verkligen på topp så nu blir det blåbärssmoothie och fotbollsgalan innan sängen!
Soliga måndag

Extern redovisning

Kategori: Allmänt

Nu har jag haft första lektionen på den nya kursen, extern redovisning. Det verkar faktiskt rolig, vi ska ha grupparbete och jag ska vara med Elina och Lovisa så det ska bli kul! 
 
Nu ska jag och Elina dricka upp kaffet innan det blir en runda på stan. Vi måste köpa lite småsaker tills vi åker hem imorgon kväll!  Det ska bli så skönt att komma hem till hälsingland igen och träffa alla! Nu uppskattas verkligen ledigheten lite extra efter allt tentaplugg!
 

Farsdag

Kategori: Allmänt

(Fina familjen på karlsbron i vackra Prag)
 
Grattis världens bästa pappa på farsdag! Det är obeskrivligt hur mycket jag saknar dig nu och jag önskar att jag skulle kunna komma hem tills idag. Men jag får hålla mig tills på tisdag. Jag kör två dagar extern redovisning sen hoppar jag på flyget hem på tisdag och hoppas på att du är hemma och inte är någon annan starns i Sverige och jobbar! Grattis på farsdag Pappa!

Middag och spontan utgång

Kategori: Allmänt

src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1845119/images/2012/cimg4995_509f5a39ddf2b338ae0025b6.jpg" data-oid="509f5a39ddf2b338ae0025b6" class="image" />
En riktigt lyckad middag blev det igår kväll. Vi blev bjuden på en supergod ceasarsallad av killarna i villan och dom lyckades riktigt bra med den. Efter middagen bjöds det på mycket skratt och typiska middagslekar med alltifrån gissningar på äldre reklamlåtar till vem Honey Boo-Boo är. Efter många glas vin bestämde vi oss för att göra en spontan utekväll, så vi gick ner till surfers som jag tror är Visbys mysigaste pub. Det var mycket folk (i princip hela ekonomklassen) och stämningen var hög, med andra ord en riktigt lyckad lördagkväll!

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag tog jag och Elina cyklarna till friskis och svettis för att köra ett efterlängtat träningspass. Jag tvekar inte en sekund på att jag kommer ha träningsverk i morgon. Det var faktiskt mycket folk på gymmet idag, och vi såg en tjej som verkligen körde stenhård och vi förstod inte hur hon klarade av allt. Hon blev som en förebild på direkten, och det roliga var att hon kommer fram till oss efter en stund och frågar på engelska om hon får knäppa kort på när vi tränar. Då känner man ju sig lite extra grym! :) Nu sitter vi hemma och dricker smoothie, vi ska snart fixa oss och gå över till villan för att äta middag.

NEW JACKET

Kategori: Allmänt

Underbart med helg

Kategori: Allmänt

Idag är det första gången på väldig väldigt länge som jag absolut inte har något plugg. Vi står mellan två kurser nu så på måndag och torsdag börjar de nya kurserna, extern redovisning och statiskt. Jag fixade böckerna till kurserna i veckan så nu står dom i bokhyllan och väntar på att få bli lästa.
 
I övrigt gick föredraget bra idag, de tyckte att jag lät som en specialist inom området och att jag kunna min sak, så det var roligt att höra. Det var verkligen intressant att lyssna på alla andra. Kursen vi har haft nu är obligatorisk för alla som började i år, så klassen bestod av alltifrån föremålsanitkvarier, biologer och ekonomer till spelprogramering och speldesign. 

NEW IN

Kategori: Allmänt

I Fredags investerade jag i ett läppstift (som jag faktiskt gillade), det känns som att jag behöver lite variation från min älskade läppis.

Världens snyggaste

Kategori: Allmänt

Världens finaste människa

Kategori: Allmänt

Destination norragotland

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en härlig dag med massa bilåkande norr om gotland. 
Jag, Elina, Krille och Tobbe hoppade in i bilen i morse och åkte först till Blåa lagunen. Där var det riktigt klart och fint vatten.
Efter att vi hade varit där åkte vi mot fårösund och väntade på färjan över till fårö. På fårö kollade vi till riktigt fina stränder, vågor och en och annan rauk. Efter massa bilåkanden och fårjagande åkte vi till affären och köpte massa mat, så nu sitter jag här alldeless mätt och belåten efter en sjukt härlig dag med fina vänner.
Nu bild det massa föredragsplugg, imorgon ska jag hålla tal om hur sociala medier påverkar företags marknadsföring (innan det blir en efterlängtad helg)! PUSS!

pluggar

Kategori: Allmänt

I morgon är det tentamen i management kursen och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag klarar den! Nu har jag pluggat nästan över tio timmar varje dag i snart över en vecka! 
 
Nu ska jag återgå till mitt pluggande och hoppas någonting mer går in i mitt huvud!
 
Jag måste bara tillägga att denna helg slog nog alla andra utgångar här i Visby! Den var helt enkelt sjukt grym!
 

Halloween 2012

Kategori: Allmänt