JosefinHighman

Take every chance you get in life, because some things only happen once

Helgen som nästan är den sista

Kategori: Allmänt

En perfekt näst sista helg på sommarlovet. lugn och skön fast endå fullt upp och galet rolig. På fredagen åkte jag och Malin till bollnäs och gick på stan lite, Elin kom och vi åt på Roma. Efter det åkte vi båt, som verkligen var på våran sida när det gäller att starta!! Men vi kom i land och det var väll tur. Annars hade inte vi åkt nå bil eller träffat Elin och Elina. Malin och Elin tog även ett nattdopp på k-lund innan vi träffade på pratglada killar och maxmat. Fredagskvällen avslutades med skjuts till Elin där vi fikade innan ögonen slocknade i vårningsängen brevid Malin.


lördag morgonen bjöd på en långpromenad till tåget. Hem och sov innan det var tid att åka in till bollnäs med malin igen för att träffa Elin innan bussen till söderhamn skulle åka. varmt och skönt satt vi på bussen till söderhamn och väl framme köpte vi mat och gick till Elin. Åt mat och myste innan vi gick ner till stan och tittade på massa bilar och folk, blev även donken besök. somnade sött bredvid malin den här natten med efter ett mys fika med Elin och Malin.



söndag idag och jag vaknade ruskigt tidigt. men vid elva tiden vaknade dom andra också och vi åt frukost ute i solen! sen kom mami och papi och hämtade mig och Malin. Hem och bytte kläder innan man åkte iväg för att fira söt sebastian på sin födelsedag. tårta idag igen. Efter Tårtätandet gick jag hem och packade om väskan och väntade in Malin. Sen gick Bilen till segersta, där det var tid för att åka lite ring och båt. Filip och Marcus blev också hämtade för en liten ring tur.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: